Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Site Migration Information Center

Site Migration Information Center 19 Jan 2018 10:17 #121

Works very nicely from where I'm at. Might be the hemispherical effect or something, not too sure ... :silly:


Laurence


The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: moon puppy

Site Migration Information Center 20 Jan 2018 08:34 #122

phantom II wrote:
A site better than yesterday but the gallery is still klunkey .

Cheers, Christian B)

Hasn't it always been like that?



OK, I think I got all my chores done. I had to rebuild Jeffs, Terrys, James and Sauls galleries completely. Long story but I ended up transferring each and every image file one at a time (scripted but that's how it ran). If you see some broken links in the gallery let me know.

At this point I'm calling the migration to the new host server complete. :geek

Next stage will be upgrading all our systems to the latest and greatest versions. :captain
I told you photobucket sucks...



"If you don't like it why don't you just let it be"
Hank Williams Jr.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: reconron

Site Migration Information Center 20 Jan 2018 23:45 #123

Looks like some of the links for the ribbons are broken, or am I just seeing it weird?
The administrator has disabled public write access.

Site Migration Information Center 21 Jan 2018 01:26 #124

Looks good and speedy to me boss! :thumbsup

Thanks for all the hard work Bob! Much appreciated!
The administrator has disabled public write access.

Site Migration Information Center 21 Jan 2018 08:06 #125

Skinny_Mike wrote:
Looks like some of the links for the ribbons are broken, or am I just seeing it weird?

Get a screen shot of that and post it.

I've always instructed everyone to use the images on our server.
Which can be found here.
modelersalliance.org/images/badges/
But i've notice some will dload the image and host it on photobucket or somewhere else that I dont' have control over.

Grab a screenshot Mike, we'll sort it out. :geek
I told you photobucket sucks...



"If you don't like it why don't you just let it be"
Hank Williams Jr.
The administrator has disabled public write access.

Site Migration Information Center 21 Jan 2018 10:32 #126

moon puppy wrote:
Skinny_Mike wrote:
Looks like some of the links for the ribbons are broken, or am I just seeing it weird?

Get a screen shot of that and post it.

I've always instructed everyone to use the images on our server.
Which can be found here.
modelersalliance.org/images/badges/
But i've notice some will dload the image and host it on photobucket or somewhere else that I dont' have control over.

Grab a screenshot Mike, we'll sort it out. :geek


There you go boss...


h3c593f7.jpg
Last Edit: 21 Jan 2018 10:34 by Skinny_Mike.
The administrator has disabled public write access.

Site Migration Information Center 21 Jan 2018 10:38 #127

Skinny_Mike wrote:
moon puppy wrote:
Skinny_Mike wrote:
Looks like some of the links for the ribbons are broken, or am I just seeing it weird?

Get a screen shot of that and post it.

I've always instructed everyone to use the images on our server.
Which can be found here.
modelersalliance.org/images/badges/
But i've notice some will dload the image and host it on photobucket or somewhere else that I dont' have control over.

Grab a screenshot Mike, we'll sort it out. :geek


There you go boss...


h3c593f7.jpg


Ok - very weird, I went into my profile and updated all the links for my ribbons from modelers alliance.com to .org, and it fixed it, now I see everyone's ribbons correctly again. Weird.
The administrator has disabled public write access.

Site Migration Information Center 21 Jan 2018 10:45 #128

I lied, not everyone's is fixed. This is from Jeeves...


h59b0c26.jpg
The administrator has disabled public write access.

Site Migration Information Center 21 Jan 2018 12:15 #129

.com redirects to .org automatically. Not sure what to tell you Mike, if you refresh your browser does some of the missing images show up?

I'm not seeing any broken images anywhere, not sure what to tell you about yours.
I told you photobucket sucks...



"If you don't like it why don't you just let it be"
Hank Williams Jr.
The administrator has disabled public write access.

Site Migration Information Center 21 Jan 2018 12:36 #130

Everything seems ok on my end....
  • Jeeves
  • Jeeves
  • OFFLINE
  • Brigadier
    Brigadier
  • Posts: 4128
Mike


__________________________________
John 8:36
Big Daddy Modeler Blog
The administrator has disabled public write access.

Site Migration Information Center 21 Jan 2018 12:38 #131

I might try to do a mirror is this is really a problem. That way both sites work as .org and .com. Any one else having this problem?
I told you photobucket sucks...



"If you don't like it why don't you just let it be"
Hank Williams Jr.
The administrator has disabled public write access.

Site Migration Information Center 21 Jan 2018 13:29 #132

Everything looks good to me. But then I tend to totally shut my computer down when done doing stuff. I expect that does some reset stuff for things like this.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.206 seconds